Hjem » Hjemmeside

Skal I have ny hjemmeside - eller skal den eksisterende hjemmeside have et løft?

Måske har I ikke rørt ved jeres hjemmeside i flere år. Måske har I ændret tilgang eller faglighed. Måske trænger I bare til, at hjemmesiden får et løft - både struktur, tekst og billeder.

Under alle omstændigheder skal vi sammen have afdækket, hvilken opgave, jeres hjemmeside løser for jer. Har I styr på målgrupperne? Ved I, hvad jeres brugere, jeres kunder og jeres (nye) medarbejdere har brug for at kunne læse på siden? Bruger I de rigtige søgeord? Er hjemmesiden nem at orientere sig i? Signalerer billeder og tekst det samme - og signalerer de det rigtige?

Spar tid og penge undervejs

Holmpkommunikation samarbejder med jer om små og store løsninger.  Jeg har lang erfaring i dialog både med fagprofessionelle og med brugere. Samtidig kender jeg jeres område til bunds - og allerede her sparer I både tid og penge. Jeg formidler faglighed, menneskelighed og værdier både seriøst og levende.

Kan stå for hele processen

Holmpkommunikation har et stort netværk af fotografer, webdesignere og grafikere. Derfor kan jeg - hvis det er det, I ønsker - stå for hele processen og samtidig få skabt sammenhæng mellem hjemmesiden, Facebook og/eller LinkedIn.

Kom godt i gang

Start med at læse, hvad andre af mine kunder siger. Ring herefter og lad os tage et indledende - uforpligtende - møde. Når jeg har dannet mig et indtryk af opgaven, får I et tilbud. Herefter går jeg i gang - og I kan koncentrere jer om den daglige drift vel vidende, at I om kort tid har en ny hjemmeside, som I kan være tilfredse med.

Omvendte citationstegn

" Fra start havde Kirsten mange gode ideer til at nå vores mål, og samarbejdet herimod kørte perfekt. Kirstens professionelle tilgang til opgaven gav også hurtigt os som ledelse en tro på, vi havde valgt rigtigt. Kirsten lyttede til vores ønsker, var fantastisk til at formidle det skriftligt og tog gerne diskussionen hvis hun ikke var enig. Ud over det journalistiske arbejde har hun været indpisker og tovholder. Begge dele meget tilfredsstillende." 
Leder af Biavleren, Andreas Hare Vang.

 

Lysegrå bjælke 9x430

www.biavleren.dk
www.biavleren.dk

Lysegrå bjælke 9x430

www.dok.rm.dk/
www.dok.rm.dk/

Lysegrå bjælke 9x430

www.løkkehus.dk
www.løkkehus.dk

Lysegrå bjælke 9x430

http://www.bagsvaerdobservationshjem.dk/
www.bagsvaerdobservationshjem.dk/