Hjem » Kom i medierne

Brug medierådgiver og få jeres budskab i medierne?

Mange aktører på det sociale område er professionelle ildsjæle med hænderne dybt begravet i den daglige drift - og uden en medierådgiver ved hånden. Mange ønsker at være med til at sætte dagsordenen soialpolitisk ift. socialt udsatte børn, unge og familier. Atter andre ønsker at sætte fokus på særlige socialfaglige problemstillinger. Men de mangler tiden og kompetencerne til at føre ønskerne ud i livet.

Få hjælp til at finde ud af, hvem I præcist ønsker at få i tale. Er det kommunalpolitikerne, borgerne i lokalområdet, aftagerne af sociale tilbud, sagsbehandlerne - eller? Holmpkommunikation hjælper herefter med at spidsvinkle jeres budskaber og få dem formuleret præcist, sagligt og fængende på en måde, så de "ryger i avisen" eller i de elektroniske medier.

Journalist, medierådgiver og kommunikationsekspert

Holmpkommunikation har lang erfaring med at skrive kronikker, debatindlæg og læserbreve - og lang erfaring med at få dem udgivet! Som tidligere nyhedsjournalist kan jeg derudover skrive en pressemeddelelse, så den fanger redaktionernes opmærksomhed. 

Ring, hvis I går og tumler med noget, I gerne vil ud med. Så tager vi en dialog om, hvilke målgrupper I gerne vil ramme, hvilke medier (herunder sociale), der er de bedste til formålet, og hvordan budskaberne skal formuleres.

 

Lysegrå bjælke 9x430

Kom i medierne - småt på skrå

Lysegrå bjælke 9x430