Hjem » Publikation

Få hjælp til at udarbejde en publikation

Mange organisationer ønsker at sætte fokus på faglige problemfelter eller markedsføre sig selv ved at udgive forskellige typer af brochurer, pjecer eller analyser. Holmpkommunikation har lang erfaring med at udarbejde publikationer af enhver art. Kontakt mig og få et tilbud på:

Markedsføringsmateriale

Ofte undervurderes betydningen af trykt materiale. Men ofte står vi alligevel og mangler det. På kundemødet. Ved foredraget. Til uddeling på konferencer og messer - eller som noget, der kan lægges ved et tilbud eller en sag.

Få hjælp af Holmpkommunikation til at skære budskaber, beskrivelser og billedmateriale til, så jeres markedsføringsmateriale bliver attraktivt, sagligt og fokuseret.

Jeg hjælper også med at bearbejde jeres eget skriftlige materiale, fx projekter, faglige beskrivelser etc. til letlæste og fængende artikler - der ikke mister det faglige indhold!

Faglige pjecer og hæfter

Måske har I lyst til at sætte grundigt fokus på en socialfaglig problemstilling. Måske ønsker I at få beskrevet jeres organisation til bunds for kunder, brugere og evt. tilsynsmyndigheder. Måske ønsker I at gøre status over en udvikling i jeres organisation, institution eller kommune.

Holmpkommunikation kan stå for hele processen, frem til der ligger et færdigt produkt, som I kan være stolte af.

Jubilæumsskrifter

Et jubilæum kan være en god anledning til at få sat sin organisation, institution eller virksomhed på landkortet på en ny måde. Start i god tid, få hjælp til at få styr på indholdet og lad Holmpkommunikation være tovholder på tekst, billeder, layout og tryk.

Håndbøger

Holmpkommunikation har været tekstforfatter og tovholder på flere udgaver af Socialpædagogernes håndbog til familieplejerne "Værd at vide". Jeg samarbejder nemt og ubesværet med alle involverede faggrupper og professioner.

Analyser

Ind imellem har en organisation brug for en analyse, der ikke kan afvente en forskerproces, men som alligevel skal være både grundig og professionel. Holmpkommunikation har erfaring med den journalistiske analyse, der har en kortere produktionstid og er lettere tilgængelig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt mig, hvis I ønsker en kvalificeret dialog om jeres tanker og ideer til en sådan analyse.

Se fx "Nordisk familieplejeanalyse" fra Socialpædagogerne.

Lysegrå bjælke 9x430

Botilbudet Asgaards brochure for ekstern afdeling
Botilbudet Asgaards brochure for ekstern afdeling

Lysegrå bjælke 9x430

Den sikrede døgninstitution Grenens pjece om de ti første ungdomssanktionsforløb
Den sikrede døgninstitution Grenens pjece om de ti første ungdomssanktionsforløb

Lysegrå bjælke 9x430

Neuropædagogikhuset 610x431
Neuropædagogikhusets hæfte om neuropædagogik, kompentencer og ydelser til kommuner og tilsyn.